Zamieszczone przez Nexus6
W nawiązaniu do tematu Car-Audio
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez Nexus6mogę polecić Ci 3 miejsca:
Domena gae.pl jest wystawiona na sprzedaż w serwisie premium.pl. Domena oczekuje na oferty zainteresowanych, zachęcamy do zakupów.
www.barieradzwieku.plTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Mozecie polecic jakies miejsce w Wawie, zby zrobic sobie wygluszenie w miare dobrze i tak zeby nie zdarli tez ostatniej koszuli za to?
A sprawa nie jest trudna - Purchawa w swojej galerii zamieścił zdjęcia drzwi z takim wygłuszeniem - trochę pracy a w kieszeni zostanie 400zł albo i lepiej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez MisiekWAWze wskazaniem na to pierwsze :wink: to w temacie koszuli k
[ Dodano: Wto Lis 02, 2004 11:39 ]
Zamieszczone przez arci9MiKrus, sam sobie wygłusz - mata kosztuje 12zł (50cmx50cm) na drzwi idą 3-4.
A sprawa nie jest trudna - Purchawa w swojej galerii zamieścił zdjęcia drzwi z takim wygłuszeniem - trochę pracy a w kieszeni zostanie 400zł albo i lepiej.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9MiKrus, sam sobie wygłusz - mata kosztuje 12zł (50cmx50cm) na drzwi idą 3-4.
A sprawa nie jest trudna - Purchawa w swojej galerii zamieścił zdjęcia drzwi z takim wygłuszeniem - trochę pracy a w kieszeni zostanie 400zł albo i lepiej.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSPrzy moich zdolnosciach manualnych, to moglbym najwyzej cos zepsuc... :evil:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez MiKruSPrzy moich zdolnosciach manualnych, to moglbym najwyzej cos zepsuc... :evil:
Zamieszczone przez arci9MiKruS,
wycinasz, naklejasz, podpalasz..i po dramacie... :szeroki_usmiech:TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSByc moze. Ty gdzie swoje maty kupowales? Bo chyba wrzucales namiar, ale nie moge znalezc, albo cos mi sie miesza. :?
Skontaktowałem się z nim mailem, cena 20 mat 25x50 po doliczeniu przesyłki wychodzi 5,79zł za sztukę i do tego dorzuca płytkę z instrukcją jak wyklejać :szeroki_usmiech:
[ Dodano: Wto Lis 02, 2004 11:55 ]
Zamieszczone przez MiKruSWidze co najmniej dwoch chetnych do pomocy. 8) :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWMiesza Ci się :mr_yellow: Bo do Octavii jeszcze nie kupiłem, ale najprawdopodobniej kupię od tego goscia:
Skontaktowałem się z nim mailem, cena 20 mat 25x50 po doliczeniu przesyłki wychodzi 5,79zł za sztukę i do tego dorzuca płytkę z instrukcją jak wyklejać :szeroki_usmiech:
To zamow i dla mnie przy okazji. Moze jakis rabat minimalny by dal przy wiekszej ilosci.
Zamieszczone przez MisiekWAWale do pomocy a nie do odwalenia za Ciebie całej roboty :szeroki_usmiech:TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSTo zamow i dla mnie przy okazji. Moze jakis rabat minimalny by dal przy wiekszej ilosci.
Zamieszczone przez MiKruSSpoko - zorganizuje sie jakies piwko, chipsy i od razu dwie Octavie obklei w takim ukladzie. 8)Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWpogadam 8) ale to już i tak nie jest zła cena :wink:
Zamieszczone przez MisiekWAWa masz gdzie to robić :?: bo dla mnie to jest największy problem :?
W razie czego moj brat ma jeszcze podobny garaz i u niego jest troche cieplej.
Nie wiem, czy cos takiego Cie interesuje?TDI 205PS
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez MisiekWAWa masz gdzie to robić :?: bo dla mnie to jest największy problem :?
EDIT: Po tamtym wygluszaniu doszedlem do wniosku, ze jednak lepiej jest to zlecic firmie Car-Audio. Strasznie sie czlowiek urobi probujac wcisnac ta cholerna mate w drzwi pomiedzy profile. Polecam czlowieka z AK - Heartlees. Robil u mnie i bylem zadowolony.
Komentarz
-
Zamieszczone przez _tm_Znajdzcie sobie jakis ogrzewany garaz albo z kontaktem elektrycznym i suszarka. Jak wygluszalem poprzedni samochod to robilem to w garazu, ale nie ogrzewanym i po prostu tragedia - mata potrafila sie mi zlamac w reku Pozniej robilem to latem podczas upalow - to byla komfortowa praca, bo mata byla miekka i latwo dawalo sie ja formowac.
EDIT: Po tamtym wygluszaniu doszedlem do wniosku, ze jednak lepiej jest to zlecic firmie Car-Audio. Strasznie sie czlowiek urobi probujac wcisnac ta cholerna mate w drzwi pomiedzy profile. Polecam czlowieka z AK - Heartlees. Robil u mnie i bylem zadowolony.
[ Dodano: Wto Lis 02, 2004 13:22 ]
Zamieszczone przez MiKruSMam garaz podziemny, nie indywidulany tylko ze wszystkimi. Miejsca jest w nim wystarczajaca, sa gniazdka z pradem 8) w razie czego, oswietlenie i w miare swiety spokoj. Mozna spokojnie dlubac. Jest tylko problem, ze temperatura jest w nim niewiele wyzsza niz na zewnatrz, tyle tylko, ze nie wieje. Zreszta chyba nie jestesmy z cukru.
W razie czego moj brat ma jeszcze podobny garaz i u niego jest troche cieplej.
Nie wiem, czy cos takiego Cie interesuje?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Widze co najmniej dwoch chetnych do pomocy.
Mam też opalarę, więc możecie chłopali na dwie łapy jechać...
Cena za maty niezła - choć są różnych firm - swoje kupowałem w sklepie w Jabłonnej(przy samym skrzyżowaniu jak się na Legionowo skręca)...
Temperatura jest faktycznie przydatna, jak jest ciepło to mata jest miękka i lepiej jest ją nakleiać, jak jest twarda to jak kolega wspomniał pęka...i trzeba przed nałożeniem ją podgrzewać...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Spoko, mogę chociaż pomóc ze wskazówkami , jak np. drzwi rozkręcać itp.
Zamieszczone przez arci9Cena za maty niezła - choć są różnych firm - swoje kupowałem w sklepie w Jabłonnej(przy samym skrzyżowaniu jak się na Legionowo skręca)...Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
arci9 napisał:
Spoko, mogę chociaż pomóc ze wskazówkami , jak np. drzwi rozkręcać itp.
To juz zaczynaj Jeśli mogę prosić to postaraj się jak najdokładniej to opisać
To tak: śrubki dookoła tapicerki, na lewj stornie(patrząc z przodu) chyba 2, od dołu 3 i z prawej 2.Potem możesz, przy sterowaniu zciągnąć rączke plastikową - ostrożnie bo jest na zaczepach , jak to zdejmiesz to są 3 duże śruby. i jedna malutka...
Wcześniej trza zdjąć trójkącik tam gdzie jest tweeter (ładnie go podwadzić).
Podczas zciągania tapicerki tzreba wyciągnąć guzik(ten któy się chowa gdy zamykasz drzwi) i odłączyć lampkę przy nim.Następnie do odłączenia zostają - lamka u spodu drzwi (lewy dół - biał-czerwona, sygnalizuje otwarte drzwi), a także cięgno od klamki...
Jeszcze pod sterowaniem lusterkami jest jedna śrubka....
Sorki ttrochę to chałotycznie wyszło - może wieczorem na spocie jeszcze na to spojrzę i dokładnie wytłumaczę - acha , opisywałem drzwi kierwcy, pasażera podobnie ale jest mały niuans -mniej śrubek pod plastikem z klamką....)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Też masz Elegance...
Zamieszczone przez arci9Sorki ttrochę to chałotycznie wyszło - może wieczorem na spocie jeszcze na to spojrzę i dokładnie wytłumaczę - acha , opisywałem drzwi kierwcy, pasażera podobnie ale jest mały niuans -mniej śrubek pod plastikem z klamką....)Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWPomijając temperaturę to jest git. Zawsze możesz zobaczyć jak ja wygłuszam swoje drzwi (13 w sobote wstępnie mam zaklepane miejsce w garażu/warsztacie znajomego) i wtedy się zdecydować, czy robimy to własnoręcznie, czy dajesz zarobić firmie, która się zajmuje Car-Audio. Tylko, ze wtedy trzeba by było maty zamówić oddzielnie. Bo jak się wycofasz i zostanę z matami to Cie osobiście na amen wygłuszę :diabelski_usmiech
Zamowie sobie, skorzystam jedynie z Twoich doswiadczen przy montazu. 8)TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSDobra - nie bede Ci sie narzucal.
Zamowie sobie, skorzystam jedynie z Twoich doswiadczen przy montazu. 8)Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
to i ja wrzuce swoje 5 gr
Kompleksowe wyposażanie warsztatów blacharsko-lakierniczych. Markowe produkty w atrakcyjnych cenach. Lakiernictwo, Blacharstwo, SmartRepair, BHP, Autokosmetyka.
siedzibe maja daleko od wwa ale:
APP-Wschód
tel.: 022 7520484
fax: 022 7520592,
e-mail: [email protected]
dziś już jest zapozno aby zapytać o cenę ale w poniedziałek...
jak planowałem zakup i dowiadywałem się o cenę to była najkorzystniejsza u nich podawali również adres w wwa ale drozej taniej podjechac do nich (okolice błonia?) i kupic bezpośrednio pozatym z tego co wiem jest kilka rodzai mat. np do dzwi twarde i miękkie ale co to znaczy :?: pozatym są jeszcze pasty głuszące jak ktoś już mi odpisał jako uzupełnienie... oczywiście do kupienia na allegro ale cena 17-20 to zdierstwo gdyż producent sprzedaje za niecałe 5 zł :lol:
Komentarz
-
-
grisza
Zamieszczone przez MisiekWAWWstrzymaj się z tym zamówieniem jeszcze przez chwilę 8)
--
pozdrawiam,
grisza
Komentarz
-
Zima idzie wiec na polu to juz sobie z tym nie dacie chyba rady. Trzeba szukac kogos z garazem albo firmy CA, ale jesli ktos ma troche zamozaparcia to tez zrobi i bedzie dobrze. Aspekt wygluszenia drzwi do samego odsluchu muzyki nie jest jedynym. Wygluszone drzwi zamykaja sie rowniez ciszej i minimalnie ciszej jest zewnatrz. Przynajmniej ja tak mialem, chociaz nie w Octavii (tam jest wszystko seria :cry: )
Komentarz
-
Komentarz